Forandring kræver en sikker hånd

3gamma hjælper sine kunder til et nyt syn på teknologi og de muligheder, teknologi giver alle dele af deres forretning.

I 3gamma bistår vi ledere og organisationer til succes på markeder i konstant forandring og sørge for, at vores kunder får et nyt syn på teknologi og de muligheder, teknologi giver deres forretning, siger Claus Michael Svendsen.

I 3gamma bistår vi ledere og organisationer til succes på markeder i konstant forandring og sørge for, at vores kunder får et nyt syn på teknologi og de muligheder, teknologi giver deres forretning, siger Claus Michael Svendsen.

IT er ikke længere kun rygraden i almindelig virksomhedsdrift.  IT er også katalysator for helt nye forretningsmodeller og mere effektive forretningsgange.

Dén udvikling har betydet, at efterspørgslen på 3gammas ekspertise nu også kommer fra helt nye stakeholders.
– For at imødekomme den øgede efterspørgsel fra en bredere vifte af management-områder, vil 3gamma i endnu højere grad udnytte vores teknologiske knowhow og management consultancy erfaring til at understøtte vores kunders udvikling af deres forretning. Med vores ekspertise understøtter vi eksempelvis også værdiskabelsen i en virksomheds finance- og marketing-operationer. Vores strategi under titlen ”Reimagine Technology” er skiftet fra IT-organisationen og dens operationer til anvendelsen af IT i business generelt, siger Gruppe CEO i 3gamma, Peter Wahlgren. Denne udvikling skal herhjemme ledes af den nyansatte director og partner i 3gamma Denmark, Claus Michael Svendsen, tidligere Chief Proces Officer og Executive Vice President i Ports America og Scandlines.

– Med min baggrund inden for Change Management føles det naturligt, at mine og 3gammas veje mødes nu. I 3gamma bistår vi ledere og organisationer til succes på markeder i konstant forandring og sørger for, at vores kunder får et nyt syn på teknologi og de muligheder, teknologi giver deres forretning, siger Claus Michael Svendsen.

– Vores mere end 100 medarbejdere opererer globalt – og hjælper i stigende grad vores kunder med at transformere deres forretning gennem en ny tilgang til IT. Det kan være alt fra transformation af salgsprocessen og avanceret data analytics til nye faktureringssystemer, automatisering og digitalisering af kunderejsen. Kort sagt forventes det i dag af et hus som 3gamma, at vi forstår at udnytte teknologien til at skabe effektivitet og lønsomhed i alle dele af vores kunders forretning, siger managing director i 3gamma Denmark, Rolf Greisen.

Share